Annons
Annons

Bohemian Blues – i Elle Decoration UK

elleuk_kristin_Lagerqvist

Köpte senaste Elle Decoration UK på Pressbyrån denna månad då mitt och fotograf Andrea Papini’s arbete är med i den – Bohemian Blues.

elleuk_kristin_Lagerqvist-2

Väldigt roligt! Bilderna är även sålda till länder som Grekland, Italien, Australien, Norge och Danmark. Så spännande att se resultatet! I detta magasin fick vi hela tio sidor och en riktigt fin text om vårt hem och Varberg som stad. Tyvärr var det en del fel också så om du köper ett ex får du ta det med en nypa salt. Lite ”hittepå” av skribenten faktiskt och jag fick aldrig något korr innan texten gick i tryck. Vi har verkligen inte målat huset gult det första vi gjorde då vi flyttade in..hahaha…

Annons

elleuk_kristin_Lagerqvist-3

Glad över att den fina bilden vi tog på Igor blev publicerad.

elleuk_kristin_Lagerqvist-4

Idag går solen vackert upp där bakom hustaken och jag fick tidigt ett sms av Lisa som frågade om jag ville följa med till havet och se solen stiga upp. Med en termos kaffe.
Hade jag gärna gjort såklart. Men jag är på väg till Göteborg för ett möte och för att kika in på Rum21 som just nu säljer fyra stycken av mina prints i samband med deras 10-års jubileum.
Fin fredag till dig.

PS. Kika in i eftermiddag. jag har förberett ett inlägg med receptet på Lisas goda soppa…

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar