Annons
Annons

Boulen – Falkenberg del 2

skate_kristin lagerqvist-7111

När vi hade plockat jordgubbar så begav vi oss till Boulen, en snakerun att skejta i . Den finns vid en gammal nerlagd motellanläggning med ambition om att en gång bli ett nöjesfält…Nu står det helt öde och vi brukar ta oss dit någon gång per år med barnen. skate_kristin lagerqvist-7113

Annons

Inget ställe jag rekommenderar att barn åker till själv. Det är rätt förfallet och man får kika vart man sätter fötterna. Men det är är riktigt spännande tycker barnen och jag gillar miljöerna.skate_kristin lagerqvist-7124 skate_kristin lagerqvist-7126 skate_kristin lagerqvist-7129skate_kristin lagerqvist-7120 skate_kristin lagerqvist-7131

Tyvärr hade dräneringshålen blivit igensatta med gamla löv så den gamla boulen var delvis fylld med sliskigt vatten…skate_kristin lagerqvist-7136

Typiskt, tyckte min man som är gammal skejtare. Hans bräda for i plurret.skate_kristin lagerqvist-7149 skate_kristin lagerqvist-7157 skate_kristin lagerqvist-7165 skate_kristin lagerqvist-7185

Vi stannade här ett slag. Åt lite skorpor och utforskade miljöerna.skate_kristin lagerqvist-7187Kanske var det tjuvar som hade slagit sönder alla flaskor och sprayat fula ord på väggarna…

Se hur det sett ut vid ett av våra tidigare besök här.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar