Annons
Annons

Butiken på strömma

stromma_kristin.lagerqvist-7381

Har du sett så mänga snöklockor någon gång i hela ditt liv. Inte jag…
Förra veckan var jag i Strömma. Jag och Marina har ett projekt som innefattar hela 2015  och det är verkligen spännande och roligt. Inom snar framtid kommer jag säkert kunna dela med mig här på bloggen också.stromma_kristin.lagerqvist-7357

Annons

Medan jag var där dök det upp en tjusig tjej från Stockholm iklädd cool skinnjacka, spetskjol och och fräcka örhängen. Det är nämligen så att Marina öppnar butik på Strömma Farmlodge nu i påskdagarna…

stromma_kristin.lagerqvist-7379

Tjejen var där och visade handgjorda smycken från Bali.

stromma_kristin.lagerqvist-7364

Jag föll handlöst för det här armbandet med speglar på. Nu minns jag inte vad märket hette men Marina tog in en del i butiken.stromma_kristin.lagerqvist-7359

Det här är alltså butiken. En härlig miljö i mjölnarbostaden som jag fotat så mycket i. Det grämer mig lite att det är städat och putsat inför öppning. Jag gillade när det var lite fallfärdigt sådär.. perfekt miljö att fota i…stromma_kristin.lagerqvist-7362

Fina muggar med glasyr.stromma_kristin.lagerqvist-7363stromma_kristin.lagerqvist-7371 stromma_kristin.lagerqvist-7373

Skärbrädor med patina. Det där fina förklädet kommer säkerligen att säljas också.stromma_kristin.lagerqvist-7377Jag får återkomma med exakta öppettider och premiärdag. Tänker att det är en perfekt helgutflykt för det serveras självklart fika i Kvarnen som vanligt.

Nu ska jag springa iväg till mina kollegor och göra en dag på kontoret. Älskar verkligen variationen i mitt liv just nu.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar