Annons
Annons

byta plats på växterna

Ett bra sätt att få till en snabb förändring i hemmet är att flytta runt växterna och låta dem byta kruka eller vas. Här har jag förra veckans ranunkler som jag snittat om efter jag slängt vissna blommor och gula blad och sedan tryckt ner dem i en mindre grön vas. Jag bytte rum för blommorna också för att få ytterligare variation.

Annons

Testade först med den här stora krukan men där i försvann de nätta stjälkarna. Man behöver ju inte alltid ha en vas för snittblomman tänker jag. En snygg kruka utan hål i botten fungerar fint.

Min palettblad fick flytta ut från ett mörkt hörn och stå på det soliga skåpet istället. Hoppas den får tillbaka sina rosa klädsel och blir glad igen.

Läs mer:

DELA (54)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar