Annons
Annons

calling for peace

skylt_markandeyablogg

Här kommer lite viktigt blandat med lite marknadsföring för en så himla fin afton och viktigt år.

Jag vill passa på att skriva att jag är så stolt över min lilla stad Varberg som anordnar Varberg Calling for Peace.

År 1915, när världen befann sig mitt i ett brinnande krig, hölls en fredskongress i Varberg med över 200 organisationer samlade för att formulera budskap till världens ledare. Hundra år senare tar Varbergs invånare än en gång ställning för fred och demokrati genom Varberg Calling for Peace. Under året skapas nya platser för dialog kring ansvar, fred och hållbarhet.
Föreningar, institutioner, skolor och invånare i Varberg, är med och skapar innehållet i Varberg Calling for Peace. Nu pågår ett intensivt arbete med att sammanställa idéer och följa upp det som växt fram under hösten. Året fylls av program från alla involverade.

Fint! Visst vill man vara delaktig? På min arbetsplats Varbergs Stadshotell & Asia Spa håller vi en intim spelning med MARKANDEYA nu i januari. Kraftigt begränsat med platser, just saying.. kommer bli amazing… just saying..

Annons

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar