Annons
Annons

Chili- sommarens finaste gåva

chili_Kristin__Lagerqvist-3236

Äntligen lite sol och värme. Vi lämnar en fantastisk helg bakom och försöker ta tag i måndagen. Lite trögstartad med barn som fortfarande är sommarlediga. Men jobbar man på fort så kan man ju dra ner till stranden och bada sedan.

Annons

chili_Kristin__Lagerqvist-3234

Det växer så det knakar i mitt lilla växthus och jag tänkte visa den här chilin. Jag fick den av grannen och när jag planterade om så rev jag nog sönder lappen där det stod vad den hette. Kan det vara Black Habaneros?

chili_Kristin__Lagerqvist-3247

Jag lyfte in den för att den verkligen skulle få komma till sin rätt på en bild. Så vacker! Men kors vad starka frukter den bär.

chili_Kristin__Lagerqvist-3249

En av sommarens finaste gåvor helt klart. Jag ska torka de mogna på ett snöre i köket för kommande höstgrytor. Mums!

chili_Kristin__Lagerqvist-3243

Jag bar in min vackraste pelargon från växthuset också. Sweet Mimosa.
Önskar dig en bra vecka.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar