Annons
Annons

comfy working mode

hotellpigalle_FGL-1639

Idag vaknade Miranda Rebecca och jag upp här.

hotellpigalle_FGL-1626 hotellpigalle_FGL-1620

 

Jag har så himla mycket att berätta. Allt från ett finfint besök på Le Kiosk till hur de rostade nötterna smakade på den urgoda frukosten. Men vi har tagit var sitt hörn i detta fantastiska rum och sitter och tokjobbar i megafart istället…

Annons

hotellpigalle_FGL-1596 hotellpigalle_FGL-Och så har vi en tågtid att passa. Och dessutom ska vi leta upp Lisa Burenius på som gick före oss till Artilleriet för att sniffa på någon beroendeframkallande parfym…

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar