Annons
Annons

måndagens morgon med röda höstlöv

 

 

Tänk att jag har suttit länge nu här vid datorn med avsvalnat kaffe, sovande katt i knät och ett tjatigt radioprogram som surrar från köket. Jag ville ju göra en riktigt bra entré här på Lovely Life med  massa klokheter och en finfin presentation.

Annons

 Men, nu måste jag snart rusa till doktorn med lillebror så här kommer i alla fall en kortare presentation av mig och ett välkomnande till nya som gamla läsare.

Kristin heter jag och jag lever i surfarnas stad på västkusten med min kärleksfulla och stökiga familj i ett alldeles för stort hus. Jag har 3 pojkar från 2 till 13 år, tjusig man, trasseltankar, kalla händer och en överfull turkos tvättstuga. Jag är en sådan som alltid planerar att börja yoga mer och springa slingan så ofta jag kan, men aldrig gör det. Växthusliv, havsbad och fotografering är några högt rankade prioriteringar. Jag har bloggat sedan 2008 och är helt tagen av vad allt det har medfört. Så många nya vänner och så mycket mod jag har samlat på mig under tiden. 

Jag är väldigt nyfiken och förväntansfull över den här nya portalen jag kommer blogga på och jag vill skicka mitt varmaste tack och Lyckönskningar till Johanna och Amelia som har startat upp Lovely Life tillsammans.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

13 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar