Annons
Annons

om pumpan och länkkärlek

Jag härmade Lotta på Solrum rakt av och gjorde en pumpa precis likadan. Eller försökte i vart fall. Barnen var mycket aktiva och det var bara ganska läskigt med allt blod och den uppätna gubben.

Annons

Titta in hos Lotta, hon har en underbar blogg som jag följt i många år och herregud vad bra smak hon har. Just nu håller hon på att planera inför renovering också och bjuder på massa inspiration. Grym bloggerska!

 

Och nu, när jag ändå postar länkkärlek, så kan jag visa två andra favoriter. Jag har ju fortfarande inte fixat någon länklista här på krickelin. Ursäkta för det, men jag har nog inte riktigt fattat hur man gör. Sen står det att lillebror 1 år vid info också, så är det inte, men det spelar ju mindre roll. Ni ser ju att han är en vild tvååring…

Ja, i alla fall, Veronica på En Mammas dag bloggar snyggt om allt. Hon tar härliga foton och bjuder på tips om det mesta. Häromdagen länkade hon till en mängd nya bloggar som jag inte besökt förut, tack för det. Hon är en förebild inom bloggvärlden och en tjej ni bör kika in hos.

Hanna  på HannasRoom är pricksäker i sin stil och hur cool som helst. Besök hennes blogg för massa inspiration, där kan du sitta och titta på bilder i flera timmar.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

12 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar