Annons
Annons

Dagen efter Design-gala

breakfast2 berns_Kristin_lagerqvist-1489

Morgonstund i Berns Salonger.

breakfast2 berns_Kristin_lagerqvist-1493

Johanna och jag äter frukost i lugn och ro efter en trevlig kväll på Design- galan igår. Många favoriter tog hem vinster och två branschkollegor var fina och värdiga vinnare på scen igår. Frida på Trendenser tog emot läsarpriset Årets Inredningsblogg. En värdig vinnare och en stor förebild i branschen.
Emma von Brömssen (du vet min tapet i kontoret…) tog stolt emot priset som årets Stjärnskott! Stort Grattis till båda två och varma applåder.
Grattis till de andra vinnarna också givetvis.

Annons

breakfast2 berns_Kristin_lagerqvist-1494

Min frukost idag.

breakfast2 berns_Kristin_lagerqvist-1497

Och Johannas söta rosett.

Nu är jag på väg till en annan god vän. Vart tåget tar mig får du se i eftermiddag när jag slår mig ner i en ny tågvagn för att ta mig hem till Varberg igen. På återseende alltså. kram

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar