Annons
Annons

de små ställena där tiden får stå still

uthusKristin_ lagerqvist-3745

Det tar lite tid att lära känna ett nytt hem. Hur ljuset faller, vart man hittar de bästa ställena att ta kaffet på i trädgården och vart man hittar sitt egna lilla krypin där hjärtat bankar varmt i lagom takt. Där tiden får stå stilla och så du vet…

Annons

uthusKristin_ lagerqvist-3751

I vårt förra hem så hade jag mitt växthus som jag gick ut och pillade i då och då. Så här ser växthuset ut där jag nu bor. Supevackert i motljus, verkligen. Ja, jättegulligt på alla sätt men jag får inte plats själv därinne…

uthusKristin_ lagerqvist-3755

Konstigt nog har jag flera gånger gått ut till snickarboden. Druckit te på bänken utanför i solen och kikat runt bland de gamla askarna därinne. Gillar ju det där som bär på en historia.uthusKristin_ lagerqvist-3758

Titta vilka fina stift och vilken fin ask de kom i.

uthusKristin_ lagerqvist-3763

Massa fina askar faktiskt. Och verktyg. Är väldigt tacksam över att det lämnats kvar.

uthusKristin_ lagerqvist-3766

Gammalt foto på en tjusig segelbåt. På baksidan står det 1917 och här går det också att läsa att den hette ”Amarone” och fanns i Oskarshamn… Undrar om den fortfarande är i bruk.
Fin onsdag till dig. Glöm inte att köpa dahlior för 25kr bunten på torget om du är i Varberg.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar