Annons
Annons

den jag åt i måndags

sovrum_krickelin-3301

Dags att bryta några dagars tystnad här på Krickelin. Faktum är att jag ligger nerbäddad här bland allt det gröna med jobbiga bihålor och drömmer om semlor.

sovrum_krickelin-3289

Denna åt jag i måndags. Fyra filmer, en säsong konstig serie, massa ingefära och hundra tupplurar senare känner jag mig fortfarande vissen.

Annons

sovrum_krickelin-3297

Då och då skickar jag sms med inköpslistor och ledsna gubbar till övriga familjemedlemmar.

sovrum_krickelin-3300

Men det faktum att jag faktiskt plockade upp kameran och loggade in här för ett inlägg är ju faktiskt ett friskhetstecken. Nu ska jag leta i bokhyllan efter något jag inte läst och vänta in mamma som är och hämtar upp semlor på bästa stället i hamnen…

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar