Annons
Annons

den som spar den har

wrapping_Kristin_lagerqvist-8374

Trodde ju aldrig jag skulle hålla på sådär som min mormor Rut gjorde på  födelsedagar och julafton. Hon satt och rullade ihop de presentpapper och snören hon fick med ett litet nöjt leende och stoppade helt sonika ner det i handväskan för att använda det när hon själv skulle slå in paket nästa gång…

Annons

Jag skämdes. Å hennes vägnar.wrapping_Kristin_lagerqvist-8380

Men ta mig tusan. Nu har jag gjort likadant.
Minns du dessa fina gåvor från Sofia på Mokkasin? Den som spar den har, hahaha… både smart och miljövänligt.
Lådorna med tjusigt mönster av Emma von Brömssen fick jag på ett event med ECO Wallpaper.wrapping_Kristin_lagerqvist-8384

Så några klappar blir det trots allt under granen i år.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar