Annons
Annons

Designvecka i Stockholm

designveckan_Kristin_lagerqvist-1439

Redan måndag. En rätt flott sådan också faktiskt…
Jag befinner mig i Stockholm för att gå på Elle Decoration Design Awards denna afton. Checkade in på Berns redan igår och efter trevligt mingel med Trendgruppen så åt jag och några bloggkollegor en riktigt god middag på på Berns Asiatiska.

Annons

designveckan_Kristin_lagerqvist-1444

Idag var det tidig morgon med god frukost och tjusigt porslin.

designveckan_Kristin_lagerqvist-1445

För redan vid kl 08 drog en trendföreläsning igång med Stefan Nilsson. Både intressant och rolig, lämnade Röda Rummet fylld av härlig energi och inspiration.

designveckan_Kristin_lagerqvist-1463

Snabba kast. Klockan 09 var vi redan på Operakällaren för pressfrukost för ELLE Decoration Swedish Design Awards 2016. Här ser du min bloggkollega Daniella Witte bland den tjusiga dukningen. Säger inte nej tack till ett gäng av dessa muggar…

designveckan_Kristin_lagerqvist-1472

Pristagarna presenteras ikväll under galan. Spännande till tusen, inte sant?!
Jag har ju flera vänner där som är nominerade till Årets Inredningsbloggare.

designveckan_Kristin_lagerqvist-1476

Efter pressfrukost rusade vi till världspremiär och pressvisning av samarbetet mellan Iittala och Issey Miyako. Fint som tusan även här.

designveckan_Kristin_lagerqvist-1477

Den här lilla vasen var verkligen vacker.

designveckan_Kristin_lagerqvist-1481

Så. På hotellrummet igen och väntar in Malin Persson för en lunch tillsammans. Och sedan blir det till att svida om för att sätta lite lockar i håret och dra på galaklänningen.. Fint som tusan en måndag i februari!

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar