Annons
Annons

det är fredag…

Så sitter jag här med uppdragna axlar igen. Dags att släppa ner dem. det är fredag.

Och jag läser mellan raderna, som jag alltid gör. jag vet att du gör det också här ibland. man tror sig veta fast egentligen har man ingen aning.

Annons

det enda jag vet är att jag har hela min värld i mina händer och den doftar gott. nästan alltid. 

Jag läser det vackra och sneglar på de som har det där extra. Läser fredagssvep och dricker upp kaffet. Och det blev svart idag igen. har faktiskt ingen aning varför jag bär svart varje dag nu för tiden…

Kanske ska jag lära mig dricka en vacker whiskey  för att fira att det är fredag, hälla upp ett varmt bad, ta av mig min stickiga sjal och och lyssna på Nina Simone en gång till. Och jag vet med säkerhet vilken film jag ska somna till i soffan ikväll…

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar