Annons
Annons

Dimma över Jaipur

jaipur 1_Kristin_Lagerqvist-5

”It says that once you’ve been to India it will call for you over and over again…” säger vår vän då han kör runt oss på stimmiga gator i Jaipur.

jaipur 1_Kristin_Lagerqvist-3

Vi landade i Jaipur under onsdag morgon. Dimman låg tät över den rosa staden och vi satt mållösa i bilen efter den långa flygresan. Ibland talar tystnaden högst. Och blicken måste få landa innan man kan forma orden.

Annons

jaipur 1_Kristin_Lagerqvist-2

Vi är här för att jobba och dricka stark chai.

jaipur 1_Kristin_Lagerqvist-7

Jag har packat för sommar men indierna fryser.

jaipur 1_Kristin_Lagerqvist-8

Kanske har jag fortfarande inte funnit orden. Men bröstet är fullt av färgglada och starka intryck.
Denna afton somnar vi tidigt till toner av indiska trummor och hundratals kanariefåglar.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar