Annons
Annons

dimma under måndagen

semla_Kristin_lagerqvist-0775

Det är måndagen den 25e januari och dimman sveper in över havet och staden.

semla_Kristin_lagerqvist-

Under morgonen fick jag med mig en semla hem då jag var ute på strövartåg. Årets första. Ganska efterlängtad om man säger så.

Annons

semla_Kristin_lagerqvist-0773

Idag är det min första riktiga arbetsdag på det nya året och jag kämpar mig igenom mailkorgen, försöker strukturera upp och ta tag i saker innan fotouppdragen drar igång imorgon igen. Mycket lösa trådar konstaterar jag. Många olika jobb.

Under en månads frånvaro från jobb har jag fått vissa insikter i hur det gäller att ta vara på livets dyrbara dagar och att jag måste lära mig att inte sparka på alla bollar. Hur roligt det än är.
Det tar mycket energi och jag vill verkligen ha mer tid för att promenera vid havet och yoga, spela mer UNO med barnen och testa nya recept i köket. Och träffa mina vänner mer.

semla_Kristin_lagerqvist-0778

Titta så vackert det är.

semla_Kristin_lagerqvist-0786

Så. Efter uppäten semla ska jag försöka komma ikapp och sortera upp vad som är viktigt och vad som helt enkelt får vara…
Ingen stress under 2016. så det så.

KRICKELIN_signatur_small

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

8 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar