Annons
Annons

doft av hundkex rakt igenom

garden cup_kristin lagerqvist-3837

I växthuset har den stora buketten med hundkex blommat över och fyller den lilla varma ytan med en berusande doft. Min  ”blomma för dagen” tar över, som vanligt, och slingrar sig om varendaste litet stolsben och och stryper varje tomat. Jag har kommit hem och möter sommaren med en mild kaffe i växthuset. Två timmars sömn stör mig mindre, jag är hemma och vill verkligen inte åka någon annanstans på väldigt länge…garden cup_kristin lagerqvist-3838garden cup_kristin lagerqvist-3842garden cup_kristin lagerqvist-3844Imorgon tänker jag mig pioner, lupiner, jordgubbar och en smaskig paj..

Annons

 

 

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar