Annons
Annons

dreamcatcher

forgoodluck_krickelin-5306 Vi sa att vi skulle göra en repris på gårdagen. Massa strandliv och kvällen på altanen… men, en himmel täckt av moln fick oss på bättre tankar och nu målar vi fasaden istället. Jag tänker dock smita för att köpa lite levain och loppisglo…

Annons

I början av juni knäppte  Tant Johanna och jag dessa foton på Strömma Farmlodge för Plaza Interiör, kanske finns tidningen fortfarande kvar i hyllorna…  Just blått och rotting är två favoriter just nu. forgoodluck_krickelin-5308 Och titta här. Nya drömfångare packas upp, fotas av och läggs upp på For Good Luck under kvällen. forgoodluck_krickelin-5310 forgoodluck_krickelin-5321 forgoodluck_krickelin-5327 … Ojibwen folket har en gammal sägen om ursprunget till drömfångare. Historieberättare talar om Spider Woman, kallad Asibikaashi; Hon tog hand om barnen och människorna på jorden. Så småningom spred Ojibwen Nation runt om i Nordamerika och det blev svårt för Asibikaashi att nå alla barn. Så mödrar och mormödrar vävde magiska dukar för barnen, med hjälp av pilbågar och senor, eller tågvirke gjorda av växter. Drömfångarna skulle filtrera bort alla mardrömmar och bara låta goda tankar komma in deras sinne. När solen går upp,  försvinner mardrömmarna …..

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar