Annons
Annons

drömklänningen – var så säker

Tekladresses_krickelin--2  Jag ska iväg och resa med Miranda Rebecca några dagar.. någon som kan gissa vart…? Innan dess hade jag lovat mig själv att redigera färdigt Tekla Dresses foton. Inom bara några veckor öppnar Tekla en ny hemsida och det är naturligtvis en ära att ha fotat så många vackra klänningar. Här är en favorit.

Annons

tekladresses_krickelin-9153 tekladresses_krickelin-9157tekladresses_krickelin-9155  Vi höll till i Marinas vackra miljöer och du vet ju hur mycket jag älskar att smyga runt bland rummen där med kameran.   tekladresses_krickelin-9161tekladresses_krickelin-9207tekladresses_krickelin- Så himla drömskt där med det vackra fallet på klänningen och de slitna blommiga tapeterna. I väntan på hemsidan så finner du fler klänningar på Teklas instagram så länge.

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på ett avsnitt Revenge. Kom gärna med andra tips på serier. Det uppskattas både av mig och andra som kikar in, det lovar jag.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

21 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar