Annons
Annons

drömmigt från Florens

Florens_ lagerqvist-

Den här dagen är bara för jäkla depp så jag måste drömma mig bort bland blåregn, bubbligt skratt och cigarrdoft.

Florens_ lagerqvist-9386

Florens_ lagerqvist-9378

Det var här, just denna tidiga afton på verandan som min man frågade om jag ville gå och titta på ett hus så fort vi kom hem till Sverige igen. Jomenvisst, jag visste ju mycket väl vilket hus det var han pratade om och var inte svårövertalad.
Och nu har vi ju precis flyttat in i det där drömhuset. Wow. minst sagt!Florens_ lagerqvist-9301 Florens_ lagerqvist-9313

Annons

Men dessa hustak alltså. Och fasaderna. Älskar Florens. Tänk om jag kunde lova mig själv att åka ditt minst en gång per år… så svårt borde väl inte det vara.

Florens_ lagerqvist-9318Florens_ lagerqvist-9356

Florens_ lagerqvist-9363

Och tänk om jag kunde få med mig alla mina vänner och flytta in i detta gigantiska huset med turkos bassäng, prunkande blåregn och vackra eldstader för en weekend någon gång. Inte heller omöjligt tänker jag. Florens_ lagerqvist-9370Dela denna veranda och en flaska vin under fullmåne med denna fina igen. Florens_ lagerqvist-9329Kanske en glass eller två i någon gränd.  Himla fint att drömma sig tillbaka till fina minnen så där på en trist onsdag tycker jag. inte sant?

 

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar