Annons
Annons

drömmigt i Tvååker

marina jul_lagerqvist-7598

Vi körde ut till Strömma under morgonen. Dimman låg tjock över vägar och kohagar och vackrare miljö går nästan inte att finna tänker jag.

marina jul_lagerqvist-7626  marina jul_lagerqvist-7619

Vi skulle äta saffransskorpor och ha möte med vårt bokförlag.

Annons

marina jul_lagerqvist-7625

2Vänta lite” ropade jag och var tvungen att omfamna Strömma med min kamera först.  marina jul_lagerqvist-7615

Här under träden äger vigslar rum under sommartid. Kan funka en decembermorgon också, fantastiskt vackert rent av.

 

marina jul_lagerqvist-7634

Jag bar min röda mössa, drack mycket kaffe och visade hundratals foton.marina jul_lagerqvist-7643

Julmusten lät jag bli. marina jul_lagerqvist-7653

Den 17e december har jag kryssat i  almanackan. Då brinner eldtunnor i mörkret, forsen rasar och soppa värmer samtidigt som Sofia Karlsson & Martin Hederos toner ekar ut över ängarna i decemberkylan på Strömma Farmlodge.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar