Annons
Annons

drömskt är bara förnamnet..

paris2_krickelin-2644

Egentligen tappade jag nog räkningen på hur många gånger vi gick genom porten till det lilla bokcafét och slog oss ner i baren… Där kunde vi sitta tysta, lyssna på fransk jargong samtidigt som man vände sidor i sin egen bok och dricka en espresso till.. eller gå dit på småtimmarna och beställa en osttallrik att dela på med ett glas rött under fnitter och högljudd plädering om drömska planer…

Annons

paris2_krickelin-2646

Och jag vet inte hur många färgglada dörrar jag stannade och beundrade…

paris2_krickelin-2665

Eller hur gott den där osttallriken smakade med öppna balkongdörrar och vackert rött till … och en croissant till såklart..

paris2_krickelin-2666

Hur det stockade sig i bröstet då solen försvann där över taken precis när jag gick ut för att följa livet på de parisiska gatorna med kameran…

paris2_krickelin-2668

Och om hur gatorna bokstavligt myllrade av fransmän som gått man ur huse för att hedra och demonstrera. Fy fabian vad vackert!

paris2_krickelin-2673 paris2_krickelin-2674

Kvällar på diverse uppletade restauranger som vi blivit rekommenderade med varm hand. Här Buvette.

paris2_krickelin-2677 paris2_krickelin-2681

Här, frukost på La Favorite.

paris2_krickelin-2682 paris2_krickelin-2683 Och här , sjukt lång lunch på Aux ils Marquises….

Ok, nu ska jag återvända till min kvällsknäcke här och tjata på att mellanbror ska borsta tänderna…

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

9 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”



Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar