Annons
Annons

Efter regnet föll

hands__Lagerqvist-7733

Helt plötsligt blev himlen svart och hettan som vibrerade i staden byttes ut till ett hällregn utan dess like.

hands__Lagerqvist-7743

Vi befann oss på fabrikslagret och diskuterade sömmar med en designer men avbröt för att gå ut och kika på vädret. Sedan stod vi där tryckta mot en vägg och tyckte att livet var rätt härligt.

Annons

hands__Lagerqvist-7748  hands2__Lagerqvist-7753

Skymningen la sig snabbare än någonsin och i mörkret körde vi vidare till män som stansar ut tryck i träblock.

hands__Lagerqvist-7762

Hantverk deluxe!
hands2__Lagerqvist-7760

Vi pratar mycket om utvecklingen i Indien de senaste åren. Vår vän Lalit, Miranda och jag. Vi hade fördomar… Hur jämställt är det egentligen? Vem gör vad i familjen.. vem får göra vad? Vart är kvinnorna?
Det är intressant. Indien ligger helt klart efter Sverige i jämställdhet men de fördomarna vi kom hit med är som bortblåsta efter ha hängt med indier i två hela dygn.

”Indien gör något med människor, landet lämnar ingen oberörd” sa Lalit ikväll då han skjutsade oss till hotellet och vi kryssade bland de tiggande barnen runt bilköerna. De lämnar mig inte oberörd. Lika vackert som det är fult. Jag tar in alltihop.

hands__Lagerqvist-7763

Vi fick var sitt urkarvat träd. Vackrast!

hands__Lagerqvist-7771 hands__Lagerqvist-7772

Och kanske att det blir en kjol eller två. Nyfiken?

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar