Annons
Annons

electric sunrise och en baldakin

baldakin_krickelin-4855baldakin_krickelin-4865

Jag har drömt om en egen baldakin i vad som tycks vara en evighet. Spanat in på Spell och även i Hannah’s förra hem….

baldakin_krickelin-4872

Och nu när jag äntligen hängt upp en egen och inser med en gång att jag borde ha ett helt vitt rum och skrynkliga vita lakan och klä mig i släpande vitt nattlinne för att detta gigantiska tygstycke ska komma till sin rätta… fast det funkar med mörkt grönt och svarta jeans också.. inte sant? Det är i vart fall en som en dröm att ligga därunder… Fler foton kommer så fort jag kommer underfund med hur jag vill knyta upp ”väggarna” på bästa sätt…
Min baldakin fann jag hos Kyss Johanna.

Annons

baldakin2_krickelin-baldakin_krickelin-4883

Idag jobbar jag hemifrån och sitter med skrivbordet fullt av redigering, kvitton, diverse muggar och bergskristaller…

baldakin_krickelin-4885Så kommer fredagen och jag samlar ihop mina trupper. Nu ska vi tända en värmande brasa, slicka våra sår, och kramas i soffan.

Imorses läste jag Minnas uppdatering på Instagram.

”This week was the most intense in a long time. That feeling, when you carry your emotions around in a small slightly broken paper box, and it starts to rain.”

Precis så.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

8 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar