Annons
Annons

ElleDecoration.se – Nominerade till årets digitala tidskrift

dress_kristin_Lagerqvist-2

Idag låg det ett tunt lager vacker frost över hela gräsmattan och jag bestämde mig med en gång för att avsätta eftermiddagen i trädgården för att hinna allt jag måste innan det är för sent.

dress_kristin_Lagerqvist-4

Jag klippte in de sista rosorna och tänkte att det var sannerligen i det sista laget.

Annons

Har du sett senaste Elle Decoration. Älskar omslaget! Hans Blomqvist står bakom bilden och inne i tidningen är det fler vackra foton i hans regi.

dress_kristin_Lagerqvist-5

Och så det här hemmet som Andrea Papini fotat. Wow! Tycker extra mycket om sovrummet och oljemålningen som hänger ovanför sängen.

Är så väldigt stolt över att få blogga i detta fantastiska gäng på ELLE Decoration. Så genuina, proffsiga och härliga allihop. Elledecoration.se har nu dessutom blivit nominerade till Tidskriftspriset 2016 i kategorin ”Årets digitala tidskrift populärpress”. Vilket fint fint bevis på att man är på helt rätt ställe. Hurra och Grattis till Svante och gänget!!

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar