Annons
Annons

Emma von Brömsssen

emma__kristin lagerqvist-6514

Nu är det uppe! Det vackraste hemmet jag någonsin besökt med kameran. Emma von Brömssen’s.  Det är något speciellt med att stiga in i konstnärshem. Det är så himla rätt på alla sätt men inte som hemma hos alla andra… du förstår vad jag menar… Jag som har en förkärlek för blått blev alldeles förälskad i hemmet.emma__kristin lagerqvist- emma__kristin lagerqvist-6363

Annons

Blå kanna och mugg har Emmas son skapat. En vansinnigt begåvad familj må jag säga.emma__kristin lagerqvist-6388

Kakelplattan är ett av Emmas verk.emma__kristin lagerqvist-6410

 

Smart att bygga egna båtar tillsammans med barnen som de kan leka med ute i trädgården. Både snyggt och miljömedvetet tänker jag.emma__kristin lagerqvist-6511emma__kristin lagerqvist-6519

Så här ska min Westerlund se ut efter sommaren. Så det så.emma__kristin lagerqvist-6522Kika nu in på hela reportaget här. Det är verkligen magiskt vackert. Tusen tack för att vi fick komma Emma!

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar