Annons
Annons

en chang och en stjärna

bsngkok 6_Kristin_ lagerqvist-6137
Vi gör lite sådär som vi brukar. Fotar i rasande fart med svetten rinnandes längs med ryggraden och fokus i blick. Små snabba uppmaningar och nickningar till svar. Sedan lyssnar vi på Cat Stevens och dricker Chang.bsngkok 6_Kristin_ lagerqvist-5972 bsngkok 6_Kristin_ lagerqvist-6084 bsngkok 66_Kristin_ lagerqvist-6107Efteråt sitter vi hela kvällen och pratar med en flicka som har ”stjärna” till namn, Dao. Hon berättar om hur de lever i den byn hon föddes i och vi visar foton på klippor och kalla bad. Jag äter drakfrukt och Mir dricker vatten med ingefära.bsngkok 6_Kristin_ lagerqvist-6140
Vi pratar också om den nya månstenen som sitter i liknande smycke som denna ametist. Den ska vara bra för både intuition och inspiration samt ge Dig skydd både på land och hav. fint så.bsngkok 6_Kristin_ lagerqvist-6151Natten kommer i faslig fart och vi lämnar landsbygden för storstaden imorgon redan. Mir pratar om både pedikyr och manikyr. Jag vill nog mest äta en papayasallad eller två…

Annons

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar