Annons
Annons

en cykeltur på juldagen

a walk_Kristin_lagerqvist-8735

Otto och jag tog cykeln längs havet till juldagens middag.  Vi ville känna livet i oss sa vi och fick leda cykeln vissa bitar för att inte blåsa omkull.

a walk_Kristin_lagerqvist-8738

Selfies.

a walk_Kristin_lagerqvist-8744

Egentligen trodde jag att vi skulle finna surfare i vattnet vid fästningen. Men kanske att det var för vilt vatten…

Annons

a walk_Kristin_lagerqvist-8753

Det var liksom stökigt.

a 2walk_Kristin_lagerqvist-8768

Och förbannat mäktigt.

a walk_Kristin_lagerqvist-8761

Här är bryggan jag brukar fotografera, vid Damernas nakenbad.

a walk_Kristin_lagerqvist-8765

a walk_Kristin_lagerqvist-8771

När vi hade stått och betraktat vädrets makter ett tag så cyklade vi vidare bland vågornas skum som blåst upp över land och våta klippor. Vi var alldeles fnissiga och upplyfta av detta och skrålade julmelodier högt när vi rullade fram över strandpromenaden. Ganska fin juldag får man allt säga. kram till dig

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar