Annons
Annons

En dag med Underbara Clara

 

clara blogg_krickelin_Kristin_Lagerqvist

Denna veckan har sannerligen varit full av fina möten.
En av dagarna mötte jag upp Clara, Annakarin och Anna i Göteborg och fotade fina pressbilder för ett projekt de har gemensamt. Det riktigt kliar i mig och jag vill berätta mera men jag får vara god och hålla mig till tåls och vänta till mars…

Annons

clara blogg_krickelin_Kristin_Lagerqvist-2

Resultatet blev i alla fall så himla bra!
Vi höll till på Hotel Pigalle i Göteborg och än en gång bevisade de att de har den mest tillmötesgående, mjuka och proffsiga personalen ever. Både i reception och restaurang.
Sådant är så sjukt viktigt tycker jag! Struntar i om ett hotell har flashigaste inredningen om inte dess anställda har hjärtat på rätta stället.

clara blogg_krickelin_Kristin_Lagerqvist-3

Clara Lidström driver ju bloggen Underbara Clara och jag har följt henne i hundra år. Claras blogg var nog bland den första blogg  jag började följa faktiskt. Älskar hennes variation på inlägg, hennes modiga och viktiga åsikter, vackra stil och fina tips hon delar med sig av.
Trots att jag aldrig träffat Clara i verkligheten innan så var det som att träffa en kär gammal vän. Så fin tjej!
Och att träffa hennes syster Anna Lidström från Another Studio kändes också som ett kärt återseende. En ny bekantskap för mig är dock Claras kollega Annakarin Nyberg. Vilken otroligt vacker och grym tjej på alla sätt och vis! Spännande som tusan, hon är nämligen både författare och forskare.

clara blogg_krickelin_Kristin_Lagerqvist-4

Dagen bjöd på många varma skratt och fina samtal.
Längtar verkligen efter att få visa resultatet.

Hoppas du har en härlig helg.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar