Annons
Annons

En kaprifol här och en utslagen ros där.

kitchen_kristin_ lagerqvist-2257

Försöker plocka in det sista av sommaren så ofta jag bara kan. En kaprifol här och en utslagen ros där.  I köket samlas de i små flaskor som ställs på rad och sedan viskar de om att det är dags att släppa taget om sommaren. så sorgligt. kitchen_kristin_ lagerqvist-2266Jag har lyssnat mycket på Petters nya album sedan det släpptes. Jag förundras och beundrar han som entreprenör och skapare av texter.  Måste lyssna om och om igen. Jag lyssnar alltid på texterna i musik. Min man gör det aldrig. Jag tror han lyssnar på rytmen liksom bara…  Hur lyssnar du?

Annons

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar