Annons
Annons

En morgon hos Okéns Bed & Breakfast

En morgon åt mina tjejer och jag frukost hos Diba innan vi skulle iväg och jobba. Kolla så fint hon fått det!
Mina favoritkulörer och tapeter. Och en smaskig frukost i denna miljön är ju en väldigt bra start på dagen.

Annons

Jag frågade Diba om hon kunde dela med sig av receptet till den goda hallon- och chiasylten men nu har jag helt glömt. Borde skrivit ner. En bra anledning att äta frukost där snart igen alltså.

Jag åt granola med den goda sylten och yoghurt. Sedan åt jag hembakat fröknäcke med en dansk gubbröra och en hemrullad rawfoodboll till kaffet.

Så mysigt att plocka åt sig av godbitarna på en sådan här frukost där någon verkligen tänkt till. Fanns till och med ingefära och citron till mitt varma vatten.

Ska du bo över i Varberg så är Okéns Bed & Breakfast verkligen ett bra tips. Deras bakgård är helt fantastisk och de har jättefina rum.

Diba berättade att det var fortfarande en del fix med lampor, dekorationer och tavlor och så vidare.

Men de hade ju kommit väldigt långt- Borden och stolarna passar verkligen in i miljön och de gamla svartvita fotona på väggarna kommer bli som pricken över i när de kommer in i passande ramar.

Fotona har den gamla varbergsfotografen Matilda Ranch tagit. Nere i muséet på fästningen kan man läsa mer om hennes arbete.

Tack och hej Diba! Kommer snart igen.

Läs mer:

DELA (200)
PINNA (0)

Kommentera

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar