Annons
Annons

ett bra år för fjädersamlare

 

pants kids (9 av 10)

Till min glädje så började han samla på fjädrar just i år. Och körsbärsblommorna slog ut ovanför mitt växthus just idag. tjugoandra april. Jag skriver det med grön penna i min almanacka. Jag måste knarka vår nu. Inte missa ett dugg.

Annons

pants kids (1 av 10)

Så fick vi besök och jag som alltid önskat mig en liten långhårig bestämd flicka plockade fram kameran efter vi hade tryckt i oss ägg och vattenmelon.

pants kids (3 av 10)

Det var visst sommar idag också…

pants kids (14 av 10) pants kids (5 av 10) pants kids (6 av 10)

pants kids (10 av 10)

 

När jag nattat killarna så låg världens finaste bok kvar därute då jag skulle plocka in kuddar och brädor. Du har väl läst böckerna om Herman?

byxor/for good luck

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar