Annons
Annons

Farmers Market på Strömma i helgen

Farmers Market__Kristin__Lagerqvist-2Dags för Farmers Market på Strömma! Missade du detta förra året så måste du verkligen ta dig hit i år. En vacker skördefest med galet många kreatörer, massa musik, grönsaker, blomster och härlig fika. Vädret ser ju inte så tokigt ut heller inför helgen.

Annons

Farmers Market__Kristin__Lagerqvist-2-2

Vi kommer vara där och sälja vår bok som handlar om just Strömma.
Jag kommer också jobba som fotograf denna helg och smyga runt och föreviga tjusigheten. Jag är faktiskt på väg dit nu för att spana in förberedelserna och provsmaka nyponsoppan med vaniljglass som @juiceoyoga pratade om…
Kolla in det fullproppade programmet som sträcker sig från den 17 till den 18 september kl 11-16.Galet många medverkande alltså. Vilken fest!

Farmers Market__Kristin__Lagerqvist-2-3

Jag fann det här receptet på goda Ingefärsbröd när jag bläddrade igenom boken denna morgon. Kanske hinner jag med ett fredagsbak också…

Önskar dig en fin helg.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar