Annons
Annons

Favoritklädsel – kjol och kofta

dress_kristin_Lagerqvist-7

I helgen hämtade jag ut ett alldeles särskilt vackert paket på posten.

dress_kristin_Lagerqvist-9

Jag måste säga att detta är min absoluta favoritklädsel just nu.

dress_kristin_Lagerqvist-8

Går runt i stickad kofta och blommig kjol eller klänning var och vareviga dag. Denna veckan ”intensivanvänder” jag givetvis den nya tröjan från Dagmar. Då helst med mina Veja-skor eller vita sneakers. Kjolen är gammal som gatan och från HM.

Annons

dress_kristin_Lagerqvist-3

Denna dag var dock bara ben i skorna grymt kallt. Jag gick ut i trädgården i min mans tofflor.
Tusan. Nu är sommaren över. Klänningen här är från Ganni och den finns hos Kadelaco.

dress_kristin_Lagerqvist-6

Idag har jag haft filminspelning med ett glatt team hemma i mitt vardagsrum. Vi byggde tavelvägg och resultatet kommer upp här på bloggen inom några veckor. De hade med sig världens tjusigaste höstbukett och lämnade kvar den till mig. Tack och bock!

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar