Annons
Annons

över fem meters djup

blue-5925 sommaren. bara blå. Och det känns inte fint inom förrän jag paddlar rakt in i den orange solen över fem meters klart djup. Vi plockar hallon, Igor och jag. varje dag.

Annons

blue-5928 mitt armband är en gåva från min vän. Ett sådant som jag så gärna bär nu förtiden. blue-5948 blue-5938 blue-5951 ok. här tog orden helt slut…  kommer tillbaka när min pms är över och jag  typ inte vill utplåna mig själv längre…

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar