Annons
Annons

Fika i trädgården

fika_Kristin__Lagerqvist-2761

Visst har man ett av de roligaste jobben som finns om man måste duka tjusigt som dagens arbetsuppgift.

fika_Kristin__Lagerqvist-2763

Det tycker i alla fall jag. Jag älskar att duka, baka och slå in fina små paket.

fika_Kristin__Lagerqvist-2782

På agendan stod också ett stort fikakalas i växthuset.

Annons

fika_Kristin__Lagerqvist-2791

Det blev så himla härligt. Men fy bövelen vad varmt…

fika_Kristin__Lagerqvist-2802

Vi fick bära ut allt och ställa oss under den stora björken.

fika_Kristin__Lagerqvist-2806

Bondkakor och minidonuts. Bland det godaste.

fika_Kristin__Lagerqvist-2807 fika_Kristin__Lagerqvist-2816

Vi bjöd såklart in både grannbarnen och min fina svärmor på fika. Hon hade hjälpt oss i tvättstugan hela förmiddagen. Så himla fint och lyxigt att ha en svärmor som hjälper till med sådana bestyr. Lyllos oss!

Imorgon, onsdag, står Mir och jag från For Good Luck på Strömma Farmlodge kl 11-16 förresten. Kom och säg hej vetja. Kollijox och Lisa Burenius står också vid vår sida. Och på kvällen kommer ju Ebbot och sjunger också ja… kram

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar