Annons
Annons

fint och gott i påsk

MX8A3757-1000x667

Mitt i härliga påskdagar. Tid för att hänga med vänner och familj, gå långa promenader, plöja pocketböcker, sova länge om mornarna och äta massor av god mat. Jag fiskade upp det här goda receptet på lax hos Sofia på Mokkasin och tänker servera detta till våra gäster.

Annons

Babes-in-Boyland_Easter-2

Hos Babes in Boyland fann jag denna vackra bild med naturliga färgämnen till påskpysslet. Jag gjorde det där nagellack-tricket i år med barnen och det blev ju tjusigt det också…

Frukostfolket114

Måste skaffa en bra ansikts- och hårolja.  Blev extra sugen efter jag såg Hanna och Johannas härliga workshop med Frukostfolket  i Malmö.

MX8A3003-1000x667

Titta så fint! Dessa barnkläder är de finaste i alla dess slag. Kul med styling av roshalsbandet vi säljer på For Good Luck.

3970892886

Har du lite extra tid att läsa härligheter på nätet så kika in hos Fire & Joy under påskhelgen. Alltid vackert.

Läs mer:

DELA (13)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar