Annons
Annons

Föredrag, lokal, snygga shorts & allt annat viktigt om dagen.

Här kommer en riktigt sen blogghälsning från mig. Mycket för att jag själv ska kunna vakna imorgon bitti och sätta på en serie, cykla och bada, pilla mig i naveln eller dofta på blommorna i trädgården i några timmar utan att ha dåligt samvete över att jag inte bloggat på tre dagar. Jag mår ju absolut bäst om jag gör ett blogginlägg per dag och ser det som en daglig rutin.

Annons

Om dagen – fy fanken så maxad!
Tidigt höll jag föredrag om digitalt entreprenörskap på Frukostakademin i hamnen, sedan åkte jag och signerade ett kontrakt på ny kokal för FGL (yay!!!!!) , därefter körde jag in i våra två soptunnor och repade bilen rejält, efter detta tog jag med tre barn till stranden och lekte snälla lekar eftersom jag helt plötsligt fick sprängande huvudvärk, hem och jobbade en stund samtidigt som jag kokade pasta och försökte få barn att sluta spruta tvål över studsmatta och städa bort sitt hemmagjorda slime ifrån köksbänkar. Sedan lyckades jag ta ett foto på vår mycket snygga väska för Instagram framför mina vackraste rosor innan jag hämtade hund hos svärföräldrar, tog viktiga beslut med min sommarvackra man samt sedan checkade ut och la mig raklång i dagbädd efter kvällens middag i växthuset. Phu.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar