Annons
Annons

förra året

last oktober_krickelin- Ljuset  som flödar över mig på väg från jobbet är guldgult, som bärnsten. Minns att vi hade liknande kvällar förra året vid denna tiden och letade fram detta foto från Kåsa. Och då fann jag ju såklart ännu mer foton från då…

Annons

last oktober_krickelin-106  Som Lisas fina kök och chilisamling…last oktober_krickelin-0754  … och den där goda honungen från någon grekisk ö.. gudars vad god den var.last oktober_krickelin-2 Jag hade klippt av håret. En bred lugg som jag nog faktiskt gjorde helt själv framför badrumsspegeln. Jg köpte den där väskan på torget och har typ använt den en gång.. synd…last oktober_krickelin-1301  Jag hade min egna lilla chilisamling i växthuset. Mer städat än vad det är där i år kan jag verkligen intyga. last oktober_krickelin-299  Och så åt vi ju soppa. Som vi alltid gör när hösten knackar på. Utomhus dessutom. härligt!last oktober_krickelin--2 Fint. Både nu och då. Annat tjusigt just nu är detta hem som Minna tipsar om. Och detta som Amelia och Johanna fotat. Snyggt! Och nu när jag ändå tipsar hit och dit.. Du har väl inte missat The Way We Play och deras small talks med sjukt inspirerande och coola mammor?

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar