Annons
Annons

Förra veckan – hos Sofia på Mokkasin

sofia_Kristin_lagerqvist-1526

Tänk att jag har lite tjusiga foton kvar från mitt snabba besök hos Sofia på Mokkasin förra veckan. Vilken fin onsdagspresent till dig som läsare va?!
Hela hennes hem är ju som en stor karamellpåse med bara favoriter i.

Annons

sofia_Kristin_lagerqvist-1518

Hela familjen har varit engagerade i en teateruppsättning det senaste, verkligen megamycket engagemang. Bra jobbat allihop!
Kolla här på hatten som Sofias man Kristo skapat! Wow! Dojorna går inte av för hackor de heller. Kreativiteten bubblar här och det smittas liksom.

sofia_Kristin_lagerqvist-1529

Uppe på en av sönernas rum var det jättemånga spännande projekt på g och jag blev supernyfiken på vad han kikade på i mikroskopet.

sofia_Kristin_lagerqvist-1536

Jag ville flytta in i Nomis rum direkt. Himmel och pannkaka så flott! Drömrum big time!

sofia_Kristin_lagerqvist-1534

Inne på en kattvind hade ett tjusigt Barbie-boende med endast vintagemöbler skapats. Väldigt drömmigt för en Barbieälskare som mig. Skåpet är verkligen flott och precis ett sådant som borde flytta in på mitt kontor.

sofia_Kristin_lagerqvist-1540

Det blev lunchtid och Sofia dukade upp på verandan.

sofia_Kristin_lagerqvist-1544

Fisksoppa kan vara något av det godaste jag vet.

sofia_Kristin_lagerqvist-1546

Med lite räkor på toppen, en ostmacka och massa viktiga prat som fyller verandan så kan det inte bli en bättre lunchtimma helt enkelt. Tack och bock till Sofia för den goda soppan och de energifyllda timmarna tillsammans!

Här kan du se hur det såg ut genom Sofias lins denna dagen.

Läs mer:

DELA (65)
PINNA (0)

5 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar