Annons
Annons

Fota på location i bergen

barcelona 3__Kristin__Lagerqvist-0525

Idag var det dags för oss att fota på location för första gången på Pia Ulins fotokurs här i Barcelona. Vi åkte en bra bit upp i bergen  bland serpentinvägar och varningsskyltar för vildsvin innan vi fann det lilla växthuset med tillhörande ytor som vi skulle fota vid.

Annons

barcelona 3__Kristin__Lagerqvist-0527

Här bodde en spansk konstnär som hjälpte oss att sätta ihop en fantastisk bukett att fota i hennes miljöer.

barcelona 3__Kristin__Lagerqvist-0568

Pia visade hur hon gjorde och jag tog genast idén med att använda en svart duk eller skärm med mig i mitt arbete.

barcelona 3__Kristin__Lagerqvist-0569

Jag fotade utsikten.

barcelona 3__Kristin__Lagerqvist-0593

Daniella Witte fotade rakt ner i en diskho.

barcelona 3__Kristin__Lagerqvist-0619

Sedan fann jag några vackra flaskor.  Tanken var att vi skulle fota ”still life”-bilder. Helst fyra stycken som vi sedan ska presentera imorgon. phu!

barcelona 3__Kristin__Lagerqvist-0590

Jag flyttade runt några granatäpplen och blommor, blev klar tidigare än alla andra och funderade på mitt egna uttryck. Roligt och intressant att se hur alla andra jobbar.

barcelona 3_kristin Lagerqvist-0654

Så värd en drink på balkongen i solen efter dagen. Jag blandade kava med lite gin och pressade massor av citron där i innan jag slängde ner en näve isbitar. gott som tusan. Nu ska vi träffa denna tjej för lite härligt häng.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar