Annons
Annons

Fotografering hemma hos Johanna Bradford

Idag var jag hemma hos Johanna Bradford och fotade henne i uppdrag av The Way We Play. Så roligt!
Och oj – så attans fint hon har det.

Drömhåret och drömblusen på en av de tjusigaste bloggare jag känner till. Här hjälper Johanna mig att betala extra P-avgift. Tiden går fort då man jobbar och har skoj.

Annons

Det bjöds på kantarellmacka med mängder av permesan. Mums!

När jag är på location och fotar brukar jag alltid lägga in bilderna i datorn och kika att allt är i sin ordning med fotografierna. På detta sätt får de andra som jobbar i samma projekt också en inblick, får tycka till och känner sig trygga i vad det är jag gör. Johanna och hennes alldeles förtjusande prins var nöjda och glada.

Det var så roligt att träffa Johanna och prata ikapp om både det ena och det andra. Tyvärr hinner vi inte träffas så ofta längre och vi jobbar ju inte heller tillsammans numer. Ska ta mig till Göteborg oftare och bjuda in mig på lunch tror jag allt…

Väl hemma mötte mig en stor skål äppelkräm på diskbänken. Äntligen tog någon tag i all fallfrukt på gräsmattan. Tack bästa svärmor!
Vardagslyxigt som tusan!

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar