Annons
Annons

Frågestund

elle_Kristin_lagerqvist-2

Hej. Jag tycker det är dags för en liten frågestund här på bloggen.
Jag får jättemånga mail gällande frågor om min hemstad Varberg, vilken kamera jag jobbar med, frågor om resor och om recept mm.
Ska jag vara ärlig så hinner jag faktiskt inte svara på alla mail. Jag är också dålig på att svara på frågor på Instagram (skärpning!) där frågor kommer i både kommentarsfältet och inboxen. Och nu när jag öppnat ett nytt fb-konto för Krickelin också…Oj, oj, det är många kanaler att föra dialoger i. Kul så klart! Men tyvärr,  jag hinner inte med att svara överallt.

Annons

Men här, på bloggen, svarar jag nästan alltid. Bra också för då får ju andra läsare både ta del av fråga och svar. Win, win liksom!
I och med att jag fått nytt blogghem här på Elle Docoration och en del nya följare hittat till Krickelin så tänkte jag bjuda in till en frågestund.

Fråga på i kommentarsfältet här så svarar jag efterhand. Någon fråga kanske jag lyfter i ett inlägg och någon kanske jag hoppar över om den blir alltför privat.

hej så länge och ha en fin torsdag!

Läs mer:

DELA (3)
PINNA (0)

38 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar