Annons
Annons

från fredagen

scorett  (2 av 5)

Just nu går jag långsamma vändor i trädgården. minst två varje dag. Det är alltid något nytt som kikar upp ur jorden och jag följer noggrant utvecklingen av knoppar  på mina klematis …
Egentligen hade jag tänkt plocka in magnolia och fota vackert i mitt kök men oj vad jag har mycket att göra. Kikar in med tjusig blomster från ett jobb istället.

Annons

scorett  (3 av 5)

I fredags mötte jag upp flickorna från Håkanssons skor för att fota material som ska hänga i butik under sommaren. Hela morgonen hade regnet öst ner och den rätta sommarkänslan var verkligen hotad…

scorett  (1 av 5) scorett  (4 av 5)

Solen tittade dock fram efter lunch och det enda vi saknade var lite bubbel att avsluta fotograferingen och skåla in fredagen med.

scorett  (5 av 5)

Sedan  tog vi efterlängtad helg och jag tog med mig min Igor på cirkus.

Men du. Nu har min äldsta och närmaste bloggvän flyttat in här på Lovely Life. Hon är något alldeles speciellt. Välkommen Tuva Minna Linn!

 

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

15 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar