Annons
Annons

från matbordet

disk_ lagerqvist-3668

Denna helgen flyttar vi så bloggen och kameran har fått vila en aning. Men på något sätt har kameran ändå åkt fram när det är dags för mig att plocka av disken efter en måltid. Antar att det är en blandning av att jag är helt kär i vår nya matplats och att jag tycker det är förbenat tråkigt att plocka av och diska. Fota är roligare helt klart.

Annons

Här är lördagens frukost på väg ut. På morgonen cyklade jag till torget och köpte ett fång rosa dahlior och sedan tog jag mig till Kustbageriet för lite härliga croissanter och levain.

disk_ lagerqvist-3672

Efter flytt så jag bjöd vi våra vänner på fiskgryta och bubbel. När vi slurpat i oss den sista  chokladglassen från bunken och kramats massor så åkte de hem. Då tog jag disken igen. Fast jag fotade visst av bordet först…disk_ lagerqvist-3686

Denna söndag började med pannkakor.

disk_ lagerqvist-3689

disk_ lagerqvist-3687

Och slutade även med ett foto.

disk_ lagerqvist-3694

Dagen går i maklig fart. Jag har bestämt mig för att nu ska jag bannemej inte stressa mer.disk_ lagerqvist-3696

Jag går runt lite och grejar på det nya kontoret och tar en låda i taget. Kanske att jag får med mig familjen på en tur ner till havet med kaffetermosen.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar