Annons
Annons

från mig till mig

dress_Kristin_lagerqvist-0793

Idag är det min födelsedag och jag bestämde mig för att det var ett ypperligt tillfälle för ett presentköp till mig själv. Något glammigt svart med fina axlar blev det. Tack och bock Kristin!

dress_Kristin_lagerqvist-0797

När jag reser så brukar jag alltid kika om jag kan finna bra och fina anteckningsböcker, tjusiga teförpackningar eller små kort som man inte finner här hemma. Denna gången fick jag med mig mängder av gott te i fina trälådor och flera handgjorda böcker bundna i tyg.
Barnen tog sina julklappspengar och investerade i stora böcker att måla i. Blev väldigt glad över att det inte blev något plastigt krafs som snabbt går sönder.

Annons

dress_Kristin_lagerqvist-0799

Alltså hur fin som helst ju! Har redan börjat med viktiga anteckningar i denna blå.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

13 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar