Annons
Annons

från mig till mig

PAP_Kristin_lagerqvist-8334

I år köpte jag mig själv en alldeles förträfflig julklapp. Jag har sneglat på Johannas datorfodral från P.A.P hur länge som helst och nu äntligen slog jag till. En bra investering som bara kommer bli vackrare med åren, dessutom är den handgjord och produceras i Sverige. Extra bra.

Annons

PAP_Kristin_lagerqvist-8336

En annan mindre investering är ett gäng Pukka- teer. December har varit förfärlig mot min hy och ända sedan jag läste detta inlägg är jag hooked och märker verkligen skillnad.PAP_Kristin_lagerqvist-

Antar att huden behöver lite frisk luft också och inte fler torra timmar framför datorn …

Idag packar jag paket för glatta livet, lyssnar på Hannas förträffliga musiktips, dricker te och laddar inför filmmys med familjen.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar