Annons
Annons

fredag med arbete nära hjärtat, tack för det

Fredag. Då jobbar jag oftast med sådant som står mig nära hjärtat. fotografering.

Pärlhyacint. Kära du. förlåt, jag hade glömt hur gott du doftar.

Vi fotade skor och jag hade lånat min favoritateljé.

Annons

Det var jag och en cool Karin från Scorett som teamade ihop under förmiddagen.

Finaste stället, om du frågar mig. Lisa (ny hemsida, kika!)kan ju vara en av de härligaste jag träffat, tiden med henne är bara ett kreativt huller om buller med  massa prat och skratt som flyger iväg. Och det syns så tydligt i hennes ateljé. Hur hon är alltså. Fantastisk.

så. hejdå fina lilla ställe. Ses en annan fredag med vin och tusch.

Idag pratar vi om stugor nära havet med högt i tak , spelar Ed Sheeran, dricker svart kaffe och väntar helg. 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar