Annons
Annons

frisering av mina geraniums

frisera_Kristin_Lagerqvist-2

Var tvungen att frisera lite.

frisera_Kristin_Lagerqvist

Detta är alltså efter jag klippt ner mina Dr Westerlund rejält. Och de behöver nu lite vatten och näring. Fast egentligen ska jag ge mig på att stamma upp en av dem kanske.. Älskar att jag funderar på detta istället för om alla klappar är inhandlade.

Annons

frisera_Kristin_Lagerqvist-3

Nu funderar jag istället på om man kan lägga sticklingar i små paket under granen. Blandat med skumtomtar?
Jag tänker nämligen vägra springa runt och köpa massa onödiga grejer i år och har nästan bestämt mig för att måla teckningar till alla jag bryr mig om … äsch… Men tänk på det.
Köp inget onödigt för köpandets skull nu. Och ingen stress heller, lova det.
Det blir ju jul ändå.

ps. Ikväll meddelar jag vem som får den här i julklapp förresten

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar